Ελληνικά English

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Για τις επενδύσεις κτιρίων, η ALUART χρησιμοποιεί την πιό εξελιγμένη κατασκευή στον χώρο του αλουμινίου, το Etalbond. Πρόκειται για σύνθετο πάνελ αλουμινίου τύπου sandwich, με θερμοπλαστικό πυρήνα πολυαιθυλενίου που περιέχεται ανάμεσα σε δύο φύλλα αλουμινίου το οποίο παράγεται σε φύλλα συγκεκριμένων διαστάσεων και σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.


Μπορεί να διαμορφωθεί και να τοποθετηθεί σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, έχοντας πάντα άψογο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα πολλά και εξαιρετικά πλεονεκτήματα του έναντι άλλων υλικών επενδύσεων, όπως η ευκολία διαμόρφωσης του σε διάφορα σχήματα το χαμηλότερο κόστος και το χαμηλό του βάρος, το καθιστούν το ιδανικό υλικό τόσο για εξωτερικές όσο και για εσωτερικές επενδύσεις και το έχουν επιβάλει στην προτίμηση των κατασκευαστών και των αρχιτεκτόνων, γιατί παρέχει την δυνατότητα της τέλειας κάλυψης όλων των κακοτεχνιών που μπορεί να παρουσιάζει ένα κτίριο και προσφέρει εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.


Έμπειροι τεχνίτες της εταιρίας χειρίζονται τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, για την έντεχνη διαμόρφωση και τοποθέτηση του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 16 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1  2  [Επομ. >>]