Ελληνικά English

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

Κατηγορίες
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ

Πρόκειται για κατασκευές αλουμινίου που εφαρμόζονται συνήθως σε μεγάλες επιφάνειες και προσόψεις σημαντικών κτιριακών συγκροτημάτων όπως είναι τα αεροδρόμια, οι εμπορευματικοί σταθμοί και τα εμπορικά κέντρα.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας πάντα υπ’όψιν μας την ανεμοπίεση και τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε μία περιοχή, επιλέγουμε τις πλέον κατάλληλες σειρές αλουμινίου με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και κατασκευάζουμε υαλοπετάσματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές των σύγχρονών μοντέρνων κτιρίων και ικανοποιούν όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.
Οι πολλαπλοί συνδυασμοί σχημάτων, χρωμάτων και κρυστάλλων, μας δίνουν ένα ιδιαίτερο θετικό αποτέλεσμα που συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος.


Με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις λειτουργικότητας των κατασκευών είναι θερμομονωτικό και ηχομονωτικό, καλύπτοντας πλήρως τις απαραίτητες προϋποθέσεις των σημερινών μοντέρνων κτιρίων.
Συνδυάζεται απόλυτα με ανοιγόμενα ανοιγοπροβαλόμενα συρόμενα ή περιστρεφόμενα παράθυρα καθώς και με όλα τα αναγκαία εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
Εμφάνιση 1 έως 8 (από 8 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1